Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4800
Назва: Математика
Автори: Демченко, Юлія Миколаївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Демченко Ю. М. Математика: навчально-методичний посібник для студентів факультету педагогіки та психології / Юлія Миколаївна Демченко. – Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2018. – 228 с.
Опис: Посібник підготовлено відповідно до програми з курсу «Математика». У навчально-методичному посібнику висвітлено теоретичний матеріал та плани практичних і самостійних занять. Посібник містить необхідний теоретичний матеріал з курсу математика та рекомендаційні відомості щодо виконання практичних і самостійних робіт з кожної теми дисципліни, достатню кількість системи вправ, що допоможе майбутнім учителям оволодіти професійними навичками. Частина вправ має творчий характер, що сприятиме розвитку логічного мислення і математичних здібностей студентів. Структура і зміст посібника розраховані на те, щоб практичні роботи виконувались не тільки під керівництвом викладача, а й студентами самостійно. Посібник призначений для студентів педагогічних навчальних закладів факультету педагогіки та психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4800
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри дошкільної та початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.