Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4161
Назва: Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія"
Інші назви: Methodological features of studying theme "Fundamentals of nutrition physiology" by high school students in the process of profile training for specialization "Cooking"
Автори: Ткачук, Андрій Іванович
Ткачук, Аліса Ігорівна
Tkachuk, Andrij Ivanovych
Tkachuk, Alisa Igorivna
Ключові слова: вітаміноподібні і мінеральні речовини
технологічна освіта
профільне навчання
кулінарія
фізіологія харчування
вітаміни
technological education
vitamins and minerals
profile training
cooking
physiology of nutrition
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЦДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Ткачук А. І. Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія" / Андрій Іванович Ткачук, Аліса Ігорівна Ткачук // Наукові записки молодих учених (ЦДПУ ім. В. Винниченка). 2022. № 9.
Короткий огляд (реферат): (uk) В статті розглянуто нові підходи до формування в учнів старшої школи уявлень з розділу "Фізіологія харчування" в галузі харчового господарства при профільному вивченні "Технологій" за спеціалізацією "Кулінарія". Визначено теоретичні та практичні основи подачі в умовах дистанційного освіти навчального матеріалу з питань значення збалансованого харчування і таких компонент їжі, як вітаміни, вітаміноподібні й мінеральні речовини, для організму людини.
(en) The article considers new approaches to the formation of high school students' ideas from the section "Physiology of nutrition" in the field of food economy in the profile study of "Technology" in the specialty "Cooking". Theoretical and practical bases of giving in the conditions of distance education of educational material on questions of value of a balanced food and such components of food, as vitamins and mineral substances, for a human body are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4161
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.