Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorТкачук, Аліса Ігорівна-
dc.contributor.authorTkachuk, Andrij Ivanovych-
dc.contributor.authorTkachuk, Alisa Igorivna-
dc.date.accessioned2022-06-17T12:19:15Z-
dc.date.available2022-06-17T12:19:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТкачук А. І. Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія" / Андрій Іванович Ткачук, Аліса Ігорівна Ткачук // Наукові записки молодих учених (ЦДПУ ім. В. Винниченка). 2022. № 9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4161-
dc.description.abstract(uk) В статті розглянуто нові підходи до формування в учнів старшої школи уявлень з розділу "Фізіологія харчування" в галузі харчового господарства при профільному вивченні "Технологій" за спеціалізацією "Кулінарія". Визначено теоретичні та практичні основи подачі в умовах дистанційного освіти навчального матеріалу з питань значення збалансованого харчування і таких компонент їжі, як вітаміни, вітаміноподібні й мінеральні речовини, для організму людини.uk_UA
dc.description.abstract(en) The article considers new approaches to the formation of high school students' ideas from the section "Physiology of nutrition" in the field of food economy in the profile study of "Technology" in the specialty "Cooking". Theoretical and practical bases of giving in the conditions of distance education of educational material on questions of value of a balanced food and such components of food, as vitamins and mineral substances, for a human body are defined.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦДПУ ім. В. Винниченкаuk_UA
dc.subjectвітаміноподібні і мінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectтехнологічна освітаuk_UA
dc.subjectпрофільне навчанняuk_UA
dc.subjectкулінаріяuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjecttechnological educationuk_UA
dc.subjectvitamins and mineralsuk_UA
dc.subjectprofile traininguk_UA
dc.subjectcookinguk_UA
dc.subjectphysiology of nutritionuk_UA
dc.titleМетодичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія"uk_UA
dc.title.alternativeMethodological features of studying theme "Fundamentals of nutrition physiology" by high school students in the process of profile training for specialization "Cooking"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.