Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2059
Назва: | Умови розвитку естетичних смаків учасників студентських художніх колективів |
Автори: | Бродський, Геннадій Леонідович |
Ключові слова: | естетичний смак студенти музика аматорська діяльність |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | КДПУ ім. В. Винниченка |
Бібліографічний опис: | Бродський Г. Л. Умови розвитку естетичних смаків учасників студентських художніх колективів / Геннадій Леонідович Бродський // Наукові записки КДПУ. Серія: Педагогічні науки / ред. В. В. Радул [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2011. – Вип. 93. – C. 26-30. |
Серія/номер: | Педагогічні науки; |
Короткий огляд (реферат): | (uk) У статті йдеться про особливості формування та розвитку естетичних смаків студентів – учасників аматорських художніх колективів у рамках сучасної гуманітарно-культурологічної парадигми. (ru) В статье рассматриваются особенности формирования и развития эстетических вкусов студентов – участников аматорских художественных коллективов в рамках современной гуманитарно-культурологической парадигмы. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2059 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання каф-ри мистецької освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Умови розвитку естетичних смаків учасників студентських художніх колективів.pdf | 3,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.