Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБродський, Геннадій Леонідович-
dc.date.accessioned2016-12-17T20:20:53Z-
dc.date.available2016-12-17T20:20:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБродський Г. Л. Умови розвитку естетичних смаків учасників студентських художніх колективів / Геннадій Леонідович Бродський // Наукові записки КДПУ. Серія: Педагогічні науки / ред. В. В. Радул [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2011. – Вип. 93. – C. 26-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2059-
dc.description.abstract(uk) У статті йдеться про особливості формування та розвитку естетичних смаків студентів – учасників аматорських художніх колективів у рамках сучасної гуманітарно-культурологічної парадигми.uk_UA
dc.description.abstract(ru) В статье рассматриваются особенности формирования и развития эстетических вкусов студентов – участников аматорских художественных коллективов в рамках современной гуманитарно-культурологической парадигмы.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКДПУ ім. В. Винниченкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectестетичний смакuk_UA
dc.subjectстудентиuk_UA
dc.subjectмузикаuk_UA
dc.subjectаматорська діяльністьuk_UA
dc.titleУмови розвитку естетичних смаків учасників студентських художніх колективівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри мистецької освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.