Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1691
Назва: Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта»
Автори: Гур’янова, Оксана Віталіївна
Гурьянова, Оксана Витальевна
Ключові слова: інтерактивне навчання
професійна освіта
харчові технології
ігрові технології навчання
интерактивное обучение
профессиональное образование
пищевые технологии
игровые технологии обучения
Дата публікації: 2015
Видавництво: КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Гур’янова О. В. Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта» / Оксана Віталіївна Гур’янова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 32-39.
Серія/номер: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;
Короткий огляд (реферат): (uk) У статті розглянуто деякі аспекти застосування інтерактивних технологій навчання під час викладання дисциплін професійної підготовки для студентів напрямку «Професійна освіта» за спеціальністю «Харчові технології».
(ru) В статье рассмотрены некоторые аспекты применения интерактивных технологий обучения при преподавании дисциплин профессиональной подготовки для студентов направления «Профессиональное образование» по специальности «Пищевые технологии».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1691
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.