Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГур’янова, Оксана Віталіївна-
dc.contributor.authorГурьянова, Оксана Витальевна-
dc.date.accessioned2016-09-14T10:43:33Z-
dc.date.available2016-09-14T10:43:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГур’янова О. В. Застосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта» / Оксана Віталіївна Гур’янова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 32-39.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1691-
dc.description.abstract(uk) У статті розглянуто деякі аспекти застосування інтерактивних технологій навчання під час викладання дисциплін професійної підготовки для студентів напрямку «Професійна освіта» за спеціальністю «Харчові технології».uk_UA
dc.description.abstract(ru) В статье рассмотрены некоторые аспекты применения интерактивных технологий обучения при преподавании дисциплин профессиональной подготовки для студентов направления «Профессиональное образование» по специальности «Пищевые технологии».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКДПУ ім. В. Винниченкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;-
dc.subjectінтерактивне навчанняuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectігрові технології навчанняuk_UA
dc.subjectинтерактивное обучениеuk_UA
dc.subjectпрофессиональное образованиеuk_UA
dc.subjectпищевые технологииuk_UA
dc.subjectигровые технологии обученияuk_UA
dc.titleЗастосування інтерактивних технологій навчання при викладанні харчових технологій для студентів напрямку «Професійна освіта»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.