Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/900
Назва: Технічна механіка. Статика абсолютно твердого тіла. Опір матеріалів. Курс лекцій
Автори: Ткачук, Андрій Іванович
Ключові слова: аксіоми статики
збіжних сил
просторова система сил
тверде тіло
центр тяжіння
деформація, напруження
опір
епюри внутрішніх зусиль
Дата публікації: 2015
Видавництво: Авангард
Бібліографічний опис: Ткачук А. І. Технічна механіка. Статика абсолютно твердого тіла. Опір матеріалів. Курс лекцій : навч. посіб. для студ. вищих пед. навч. закладів напряму підготовки 6.010103 «Технологічна освіта» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» / Ткачук Андрій Іванович. – Кіровоград : Авангард, 2015. – 260 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для студентів вищих педагогічних навчальних закладів напряму підготовки 6.010103 «Технологічна освіта» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Він містить 16 лекцій, запитання для самоконтролю та приклади розв’язування задач по темам, що виносяться на практичні заняття з «Технічної механіки», охоплюючи тим самим весь курс, передбачений діючими навчальними планами та програмами для підготовки названої категорії студентів. Посібник придатний для самостійної роботи студентів всіх нині відомих форм навчання, в тому числі і дистанційної форми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/900
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри технологічної та професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна механіка..pdf5,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.