Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/814
Назва: Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв»
Інші назви: Projecting of laboratorial practical works in the course of «Тechnology of dish preparation»
Автори: Царенко, Ірина Леонтіївна
Tsarenko, Iryna
Ключові слова: система підготовки студентів
професійні компетенції
технологія приготування страв
педагогічне проектування
лабораторний практикум
the system of training of students
professional competences
technology of dish preparation
pedagogical projecting
laboratorial practical training session
Дата публікації: 2015
Видавництво: КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Царенко І. Л. Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв» / Ірина Леонтіївна Царенко // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 7, ч. 1. – С. 152-155.
Серія/номер: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;
Короткий огляд (реферат): (UA) У статті обґрунтовано дидактичну цінність лабораторно-практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія приготування страв» і запропоновано алгоритм їх проектування.
(EN) The article is devoted to the substantiation of didactic importance of laboratorial practical studies in the scientific discipline «Technology of dish preparation» and the algorithm of its projecting was proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/814
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.