Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/814
Title: | Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв» |
Other Titles: | Projecting of laboratorial practical works in the course of «Тechnology of dish preparation» |
Authors: | Царенко, Ірина Леонтіївна Tsarenko, Iryna |
Keywords: | система підготовки студентів професійні компетенції технологія приготування страв педагогічне проектування лабораторний практикум the system of training of students professional competences technology of dish preparation pedagogical projecting laboratorial practical training session |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | КДПУ ім. В. Винниченка |
Citation: | Царенко І. Л. Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв» / Ірина Леонтіївна Царенко // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 7, ч. 1. – С. 152-155. |
Series/Report no.: | Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти; |
Abstract: | (UA) У статті обґрунтовано дидактичну цінність лабораторно-практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія приготування страв» і запропоновано алгоритм їх проектування. (EN) The article is devoted to the substantiation of didactic importance of laboratorial practical studies in the scientific discipline «Technology of dish preparation» and the algorithm of its projecting was proposed. |
URI: | http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/814 |
Appears in Collections: | Наукові видання каф-ри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проектування лабораторно-практичних робіт з курсу «Технологія приготування страв».pdf | 111,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.