Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5062
Назва: Практикум із курсу «Державотворчі та культурницькі процеси в країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи в епоху Середньовіччя та Модерний час»
Автори: Марченко, Олег Миколайович
Marchenko, O. M.
Ключові слова: Практикум з історії країн
Центрально-Східна Європа
Південно-Східна Європа
епоха Середньовіччя
ЦДУ імені В. Винниченка
історії болгар
історія сербів
історія хорватів
історія словенців
історія словенців
історія чехів
історія словаків
історія поляків
історичний розвиток
Дата публікації: 2023
Видавництво: ПОЛІМЕД-Сервіс
Бібліографічний опис: Марченко О. М. Практикум із курсу «Державотворчі та культурницькі процеси в країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи в епоху Середньовіччя та Модерний час». Частина 1. Історія країн Центрально-Східної та Південно-Східної Європи в епоху Середньовіччя та Ранньомодерний час (VI–XVІІІ ст.) : Навчально-методичні матеріали для студентів закладів вищої освіти / автор-упорядник Олег Миколайович Марченко // Кропивницький: ПОЛІМЕД-Сервіс, 2023. - 217 с.
Короткий огляд (реферат): (ua) Практикум з історії країн Центрально-Східної та Південно-Східної Європи в епоху Середньовіччя та Ранньомодерний час (VI–XVІІІ ст.) рекомендований для вивчення студентам гуманітарних спеціальностей, які в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка вивчають вибіркову навчальну дисципліну «Державотворчі та культурницькі процеси в країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи в епоху Середньовіччя та Модерний час». Навчально-методичні матеріали містять основні проблемні питання із середньовічної та ранньомодерної історії болгар, сербів, хорватів, словенців, чехів, словаків та поляків, методичні рекомендації до них. У практикумі пропонуються питання для обговорення та дискусій, вказуються основні терміни й поняття з курсу, зазначаються ключові дати та події, які необхідні для розуміння специфіки цивілізаційного поступу відповідного народу. Для поглибленого вивчення окремих політичних, соціальних, господарських, культурних проблем з історії слов’янських народів студентам підібрані документальні джерела з тем, що вивчаються. Тестові завдання допоможуть студентам виробити навички узагальнення та порівняльно-аналітичної діяльності. Видання сприятиме розширенню знань студентів, поглибленню розуміння ключових особливостей історичного розвитку країн регіону, формуванню в них навичок самостійної роботи з матеріалами джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5062
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри історії України та всесвітньої історії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.