Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5035
Назва: Методичні рекомендації до проведення літньої школи «Тренінг з гендерної рівності»
Автори: Акбаш, Катерина Сергіївна
Пасічник, Наталя Олексіївна
Ріжняк, Ренат Ярославович
Ключові слова: гендерна рівність
літня школа
гендерні дослідження
освіта
мас-медіа
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЦДУ імені В. Винниченка
Бібліографічний опис: Акбаш К. С. Методичні рекомендації до проведення літньої школи «Тренінг з гендерної рівності» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти галузі знань 01 Освіта / Катерина Сергіївна Акбаш, Наталя Олексіївна Пасічник, Ренат Ярославович Ріжняк // Педагогіка. - Кропивницький, ЦДУ імені В. Винниченка, 2023. - 67 с.
Короткий огляд (реферат): (ua) З 01 червня 2022 року в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка розпочалася реалізація проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне. Безпосереднє виконання проєкту розпочалося з організації у червні 2022 року літньої школи «Тренінг з гендерної рівності» для студентів та вчителів. У методичних рекомендаціях висвітлюються особливості організації та проведення школи, де розглядаються проблеми прихованого навчального плану в системі освіти, гендерного дисбалансу української освіти на національному та субнаціональному рівнях, дискримінації та сексуальних домагань в освіті, причини протидії гендерній рівності в Україні та гендерні аспекти рівності в політико-правовій сфері на національному та субнаціональному рівнях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5035
Розташовується у зібраннях:Гендерний аналіз, аудит та бюджетування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.