Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4788
Назва: Особливості педагогічного стимулювання майбутніх учителів математики у самоосвітній діяльності
Автори: Демченко, Юлія Миколаївна
Ключові слова: самоосвітня діяльність
вчитель математики
стимулювання
педагогічне стимулювання
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Демченко Ю. М. Особливості педагогічного стимулювання майбутніх учителів математики у самоосвітній діяльності / Юлія Миколаївна Демченко // Витоки педагогічної майстерності. Серія: Педагогічні науки. – 2014. - Вип. 14. – С. 54-62.
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): (ua) Подано аналіз науково‐методичної літератури щодо з’ясування змісту педагогічного стимулювання в педагогіці. Обґрунтовано та визначено особливості педагогічного стимулювання майбутніх вчителів математики у самоосвітній діяльності. Зроблено висновки, що його ефективність забезпечується всією сукупністю психолого‐педагогічних умов. Розкрито сутність стимулювання як соціального і психологічного явища. Визначено, що стимул є найважливішим засобом формування особистості, який спонукає її до посиленої діяльності. Проаналізовано різні підходи до визначення поняття педагогічного стимулювання і стимулу у психолого‐педагогічній літературі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4788
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри дошкільної та початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.