Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4747
Назва: English for mathematicians
Автори: Капітан, Тетяна Анатоліївна
Лелека, Тетяна Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: ФОП Піскова М. А.
Бібліографічний опис: English for mathematicians: навчально-методичний посібник з курсу «іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» для студентів факультету математики, природничих наук та технологій / Уклад. Тетяна Анатоліївна Капітан, Тетяна Олександрівна Лелека. – Кропивницький: ФОП Піскова М. А., 2023. – 224 с.
Опис: Упровадження навчально-методичного посібника з іноземної мови (англійської) за професійним спрямуванням передбачено для студентів факультету математики, природничих наук та технологій. У змісті посібника подано десять тем, у яких студентам запропоновано матеріали для вдосконалення усного мовлення, читання, письма. В опрацюванні кожної теми передбачено також індивідуальну роботу. Структура всіх тем однотипна. Лаконічність і доступність наведеного матеріалу дає змогу швидко, без зайвих зусиль усвідомити специфіку кожного завдання. Матеріал, викладений у посібнику, дозволяє активізувати пізнавальну діяльність студентів у процесі вивчення дисципліни; мотивувати їх до підвищення рівня володіння фаховою іноземною мовою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4747
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English for mathematicians.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.