Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4745
Назва: Сучасна українська літературна мова. Словотвір. Морфеміка.
Автори: Кричун, Людмила Петрівна
Огарєнко, Тетяна Анатоліївна
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кричун Л. П. Сучасна українська літературна мова. Словотвір. Морфеміка Практичні завдання / Людмила Петрівна Кричун, Тетяна Анатоліївна Огарєнко. - Кропивницький, 2022. - 67 с.
Опис: Посібник містить матеріали з курсу сучасної української літературної мови (розділи Словотвір і Морфеміка), призначений для роботи на практичних заняттях, домашньої та самостійної роботи. У навчально-методичному комплексі представлено короткі теоретичні відомості із зазначеної частини навчальної дисципліни (у вигляді узагальнювальних таблиць), плани практичних і контрольних занять, домашні вправи й завдання для виконання в аудиторії. Матеріал розміщено з урахуванням того, що інших зошитів (наприклад, для домашніх/контрольних робіт) студент не буде вести. Цей навчальний посібник суттєво зекономить час студента на виконання різних видів практичних робіт, але дасть змогу викладачеві сформувати необхідні професійні компетенції. Рекомендовано для студентів-філологів денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4745
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри української філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасна українська літературна мова. Словотвір. Морфеміка..pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.