Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4688
Назва: Арт-комунікації в музично-педагогічній освіті: до постановки проблеми
Автори: Растригіна, Алла Миколаївна
Ключові слова: психоемоційна корекція
музикотерапія
арт-комунікації
художня комунікація
фахова підготовка
музично-педагогічка освіта
музичне мистецтво
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Растригіна А. М. Арт-комунікації в музично-педагогічній освіті: до постановки проблеми / Алла Миколаївна Растригіна // Теорія та практика мистецької едукації у цивілізаційних викликах сьогодення / Ред.-упор. З. Гнатів, Т. Медвідь. - Дрогобич, 2023. - С. 71-79.
Короткий огляд (реферат): (ua) Актуалізовано доцільність і своєчасність звернення до проблеми впровадження у систему музично-педагогічної освіти нових освітніх програм, спрямованих на отримання майбутніми педагогами-музикантами спеціалізації з арт-комунікацій, одним із складників якої є музикотерапія. Вбачається, що музичне мистецтво, володіючи потужним комунікаційним потенціалом міжособистісного духовно-творчого спілкування, може стати ефективним засобом психоемоційної корекції та подолання травм воєнного часу як у дітей, так і дорослих. Модифікація освітніх програм та навчальних планів здобувачів освіти за спеціальністю «Середня освіта ( Музичне мистецтво), уможливлює набуття студентами-музикантами у процесі вивчення фахових дисциплін компетенцій з арт-комунікацій й музикотерапії у тому числі, та застосовувати їх у майбутній професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4688
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри мистецької освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.