Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4564
Назва: Розвиток інформатизації наукових бібліотек у вищій школі України в другій половині ХХ – на початку ХХІ століття (історіографія проблеми)
Автори: Ріжняк, Ренат Ярославович
Ключові слова: наукова бібліотека
вища школа України
історіографія
інформаційні технології
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Ріжняк Р. Я. Розвиток інформатизації наукових бібліотек у вищій школі України в другій половині ХХ – на початку ХХІ століття (історіографія проблеми) / Ренат Ярославович Ріжня // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 6. Історичні науки: збірник наукових праць. - Випуск 13. - Київ, 2015. - С. 263-267.
Короткий огляд (реферат): (ua) У статті досліджуються історіографічні напрямки та етапи розвитку наукової думки про історію розвитку інформатизації наукових бібліотек ВНЗ України протягом 1980-2010 років. Підсумовано, що аналіз розвитку досліджень з розвитку інформатизації вишівських бібліотек дасть можливість з’ясувати важливі та актуальні проблеми становлення і розвитку інформатики та інформаційних технологій у вищій школі України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4564
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри математики та методики її навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.