Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4527
Назва: Статистика та індикатори сфери освіти з врахуванням гендерного фактору
Автори: Акбаш, Катерина Сергіївна
Пасічник, Наталя Олексіївна
Ріжняк, Ренат Ярославович
Ключові слова: гендерна нерівність
статистика
індикатори
сфера освіти
презентація даних
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Лисенко С. В.
Бібліографічний опис: Статистика та індикатори сфери освіти з врахуванням гендерного фактору: практичний посібник (навчальний матеріал для семінарів зі статистичних даних і показників освіти) / Катерина Сергіївна Акбаш, Наталя Олексіївна Пасічник, Ренат Ярославович Ріжняк // Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури. – Кропивницький, ФОП Лисенко С. В., 2017. - 52 с.
Короткий огляд (реферат): (ua) У цьому посібнику пропонуються зразки передового досвіду презентацій та аналізу показників гендерної нерівності в галузі грамотності та шкільної освіти з використанням регіональних та загальнонаціональних даних, що отримані в Інституті статистики ЮНЕСКО. Найбільш цінними у посібнику є практичні ідеї та підказки для відповідальних працівників в уряді, в керівництві системи освіти для використання статистики та показників сфери освіти з врахуванням гендерного фактору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4527
Розташовується у зібраннях:Гендерний аналіз, аудит та бюджетування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.