Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4392
Назва: Ліна Костенко : тексти та їх інтерпретація
Автори: Клочек, Григорій Дмитрович
Ключові слова: література
українська література
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український пріоритет
Бібліографічний опис: Ліна Костенко : тексти та їх інтерпретація : Навчальний посібник-хрестоматія / Ідея, впорядкування та інтерпретація творів Григорія Дмитровича Клочека. - Київ: Український пріоритет, 2019. - 640 с.
Опис: Своєрідність посібника, що оумовлює його значний освітнцій потенціал,полягає в тому, що він побудований за принципом паралельно-послідовного читання, а саме: читач спочатку знайомиться з твором поетеси, а потім з його інтерпретацією, здійсненою відомим літературознавцем професором Григорієм Клочеком. Окремі розділи присвячені біографії Ліни Костенко, її вибраним поезіям, що розподілені за тематичними спрямуваннями «Пам’ять», «Філософія життя», «Творчість», «Любов», «Природа», історичним романам у віршах «Маруся Чурай» та «Берестечко». Значна увага приділена афористиці, якою позначена вся творчість поетеси. Методичні матеріали, що містяться у книзі, – це запитання і завдання, тематика письмових творів та їх орієнтовні плани, а також система тестів для перевірки знань. Посібник стане в нагоді викладачам та студентам філологічних факультетів, учителям-словесникам, учням-старшокласникам і просто читачам, які люблять поетичне слово і прагнуть розвинути свою літературну освіченість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4392
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри української філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ліна Костенко. Тексти та їх інтерпретація.pdf4,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.