Селянський син і князь в царстві духа (до 200 річчя від дня народження Великого Кобзаря, поета, художника Т. Г. Шевченка) : бібліографічний покажчик

No Thumbnail Available
Date
2014
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
КДПУ ім. В. Винниченка
Abstract
До відзначення 200-річчя від дня народження видатного українського поета, художника, громадського діяча та просвітителя Тараса Григоровича Шевченка (1814-1861), бібліотека КДПУ підготувала бібліографічний покажчик публікацій з фонду бібліотеки. До нього ввійшли статті з періодичних видань, наукових збірників, книги. Окремий розділ склали нормативні документи та електронні ресурси інтернет-сайтів. Включає літературу про Шевченкознавство викладачів КДПУ ім. В. Винниченка, публікації про вшанування пам’яті Т. Шевченка та художні твори авторів, присвячені Великому поету, також має «Іменний покажчик». Покажчик створено на базі електронного каталогу за період 2007-2014 рр., алфавітного та систематичного каталогів, систематичної та краєзнавчої картотек статей станом на 01.06.2014, адресований вчителям, науково-педагогічним та педагогічним кадрам, аспірантам, студентам, працівникам бібліотек освітньої галузі.
Description
Keywords
бібліографічний покажчик, Шевченко Тарас Григорович
Citation
«Селянський син і князь в царстві духа» (до 200 річчя від дня народження Великого Кобзаря, поета, художника Т. Г. Шевченка) : бібліографічний покажчик / уклад. О. Є. Тронза ; бібліогр. ред. Я. В. Коробова ; відповід. за випуск О. А. Шульга. – Кіровоград : КДПУ ім. Володимира Винниченка, 2014. – 108 с.