Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3191
Назва: Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння
Автори: Олійник, О. Р.
Романенко, О. Р.
Казначєєва, Марія Сергіївна
Ключові слова: мікробіологія
процеси бродіння
молочнокисле бродіння
спиртове бродіння
оцтовокисле бродіння
мікробіологічні дослідження процесів бродіння
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Олійник О. Р. Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння / О. Р. Олійник, Я. І. Романенко, Марія Сергіївна Казначєєва // Стратегії інноваційного розвитку природничих дисциплін: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Кропивницький, 22 березня 2018 р.) / ред. кол. Н. А. Калініченко [та ін.]. – Кропивницький, 2018. – С. 124-125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3191
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри природничих наук і методик їхнього навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння.pdf3,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.