Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3191
Назва: | Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння |
Автори: | Олійник, О. Р. Романенко, О. Р. Казначєєва, Марія Сергіївна |
Ключові слова: | мікробіологія процеси бродіння молочнокисле бродіння спиртове бродіння оцтовокисле бродіння мікробіологічні дослідження процесів бродіння |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Олійник О. Р. Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння / О. Р. Олійник, Я. І. Романенко, Марія Сергіївна Казначєєва // Стратегії інноваційного розвитку природничих дисциплін: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Кропивницький, 22 березня 2018 р.) / ред. кол. Н. А. Калініченко [та ін.]. – Кропивницький, 2018. – С. 124-125. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3191 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання каф-ри природничих наук і методик їхнього навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Роль дріжджів в мікробіології процесів бродіння.pdf | 3,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.