Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3093
Назва: Практикум з матеріалознавства
Автори: Царенко, Олег Миколайович
Рябець, Сергій Іванович
Ключові слова: матеріалознавство
маркування сталей
кольорові метали
властивості деревини
текстильний матеріал
конструкционные материалы
материаловедение
государственные стандарты
Дата публікації: 2018
Видавництво: LAP LAMBERT Academic Publishing
Бібліографічний опис: Царенко О. М. Практикум з матеріалознавства / Олег Миколайович Царенко, Сергій Іванович Рябець. - Beau Bassin : LAP LAMBERT Academic Publishing, 2018. - 92 c.
Короткий огляд (реферат): (ru) Навчально-методичний посібник містить теоретичний та практичний матеріал для 11 лабораторних та лабораторно-практичних занять, які відповідно до Галузевого стандарту вищої освіти розраховані на студентів спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології). Дані роботи охоплюють вивчення діаграм стану металів та сплавів і Державних стандартів України щодо основних конструкційних матеріалів. Навчально-методичний посібник є виправленим і доповненим виданням, в основу якого покладено лабораторні роботи, розроблені в навчальному виданні «Практикум з матеріалознавства й технології конструкційних матеріалів» /Царенко О.М., Назаренко К.В. – рекомендований МОН України як навчальний посібник для вищих педагогічних навчальних закладів освіти (протокол №2/31 від 11.01.2001 р.) Даний посібник може бути використаний студентами різних спеціальностей, які вивчають «Матеріалознавство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/3093
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри технологічної та професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум Матеріалознавство.pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.