Розвиток мовлення молодших школярів засобами новітніх технологій

Abstract
У навчально-методичному посібнику подано основні теоретичні аспекти сучасних технологій навчання мови та літературного читання в початковій школі; визначено дискусійне поле для обговорення опрацьованої літератури; запропоновано практичні завдання для усвідомлення специфіки впровадження кожної технології; уміщено питання за програмою курсу «Технології вивчення освітньої галузі «Мови і література» та список навчально-методичної літератури. Рекомендовано для студентів денної, заочної та екстернатної форм навчання факультету педагогіки та психології зі спеціальності «Початкова освіта», а також для вчителів початкової школи(навчання української мови(рідної) та російської(другої) і літературного читання).
Description
Keywords
розвиток мовлення, критичне мислення, образне мислення, нейролітичне програмування, ейдетика, казкотерапія, ТРВЗ-педагогіка, методи ТРВЗ
Citation
Живицька Л. В. Розвиток мовлення молодших школярів засобами новітніх технологій: навч.-метод. посібник [для студентів факультету педагогіки та психології] / Людмила Василівна Живицька, Олена Олександрівна Горська, Леся Григорівна Кіндей. – 2-е видання, виправлене й доповнене. – Кіровоград : ПП «Центр оперативної поліграфії «Авангард», 2015. – 160 с.