Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2819
Назва: Технологія приготування страв. Практичні заняття
Автори: Царенко, Ірина Леонтіївна
Ключові слова: технологія приготування
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Александрова М. В.
Бібліографічний опис: Царенко І. Л. Технологія приготування страв. Практичні заняття : навч. посіб. для студ. пед. закладів вищої освіти спец. 6.010103: Технологічна освіта / Ірина Леонтіївна Царенко. - Кропивницький : ФОП Александрова М. В., 2017. - 140 с.
Короткий огляд (реферат): (uk) Навчальний посібник складено відповідно до навчальної та робочої програм курсу "Технологія приготування страв" для педагогічних закладів вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2819
ISBN: 978-966-2466-60-7
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри технологічної та професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_ТПС.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.