Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2799
Назва: Методичні вказівки до розв’язування задач на побудову
Автори: Євладенко, Володимир Миколайович
Паращук, Степан Дмитрович
Яременко, Юрій Вікторович
Ключові слова: планіметричні задачі
методи геометричних перетворень
алгебраїчний метод
геометричні побудови на площині
Дата публікації: 1992
Видавництво: КДПІ ім. О. С. Пушкіна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до розв’язування задач на побудову / уклад. Володимир Миколайович Євладенко, Степан Дмитрович Паращук, Юрій Вікторович Яременко. – Кіровоград : КДПІ ім. О. С. Пушкіна, 1992. – 60 с.
Короткий огляд (реферат): (uk) Вданих методичних вказівках даються рекомендації щодо розв’язування планіметричних задач на побудову циркулем та лінійкою із застосуванням методу геометричних місць точок, методів геометричних перетворень та алгебраїчного методу Рекомендації до кожної теми містять короткі теоретичні відомості, зразки розв’язування задач із застосуванням вказаного методу, перелік рекомендованих задач і вказівок до розв’язування деяких із них, а ткакож набір самостійних і контрольних робіт. Запропоновані методичні вказівки і вправи можуть бути з успіхом використані як при проведенні практичних занять, самостійних і контрольних робіт на фізико-математичних факультетах при виченні розділу «Геометричні побудови на площині» курсу геометрії, так і для організації самостійної та індивідуальної роботи студентів з цього розділу, а також вчителями і учнями середніх шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2799
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри математики та методики її навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки до розвязування задач на побудову.pdf6,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.