Практикум з матеріалознавства

No Thumbnail Available
Date
2015
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
РВВ КДПУ ім. В. Винниченка
Abstract
(uk) Навчальний посібник містить теоретичний та практичний матеріал для 11 лабораторних та лабораторно-практичних занять, які відповідно до Галузевого стандарту вищої освіти повинні виконати студенти напряму підготовки 6.010103 «Технологічна освіта». Дані роботи охоплюють вивчення діаграм стану металів та сплавів і Державних стандартів України щодо багатьох конструкційних матеріалів. Навчальний посібник є виправленим і доповненим виданням, в основу якого покладено лабораторні роботи, розроблені в навчальному виданні «Практикум з матеріалознавства й технології конструкційних матеріалів» /Царенко О.М., Назаренко К. В. – рекомендований МОН України як навчальний посібник для вищих педагогічних навчальних закладів освіти (протокол №2/31 від 11.01.2001 р.)
Description
Keywords
маркування, матеріалознавство, технології конструкційних матеріалів, технологічна освіта, діаграма стану металів та сплавів
Citation
Царенко О. М. Практикум з матеріалознавства : навч. посіб. / Олег Миколайович Царенко, Сергій Іванович Рябець. – Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – 88 с.