Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2747
Назва: Газетно-журнальні видання
Автори: Фенько, Наталія Миколаївна
Ключові слова: газетно-журнальні видання
типологічна концепція газетно-журнальних видань
рубрикація друкованого періодичного видання
графічна концепція періодики
маркетинг і промоція газетно-журнальних видань
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЦДПУ імені Володимира Винниченка
Бібліографічний опис: Фенько Н. М. Газетно-журнальні видання : навчальний посібник для студентів факультету філології та журналістики (галузь знань 06 Журналістика, спеціальність 061 Журналістика) / Наталія Миколаївна Фенько. – Кропивницький : КДПУ ім. В. Винниченка, 2017. – 136 с.
Короткий огляд (реферат): (ukr) Навчальний посібник з дисципліни «Газетно-журнальні видання» укладено для ознайомлення студентів ІІ курсу факультету філології та журналістики (галузь знань 61 Журналістика, спеціальність 061 Журналістика) з основами теорії і практики створення газетно-журнальних видань у форматі сучасних вимог медійного ринку. Зміст посібника розроблено з акцентом на системному підході до формування уявлень про концепцію, дизайн і контент друкованої преси, на створення умов ефективного засвоєння студентами тенденцій розвитку журналістики в сучасному соціокультурному просторі. Навчальний посібник містить тематичний опис дисципліни, блоки самостійної роботи, необхідні інформаційні ресурси, контрольні питання і загальний список літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2747
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри української філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник_Фенько.Н.М._2.2.pdf568,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.