Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2724
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності "Економічна та соціальна географія” з курсу "Географія ринку праці України"
Автори: Заволока, Юлія Юріївна
Сільченко, Юлія Юріївна
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Заволока Ю. Ю. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності "Економічна та соціальна географія” з курсу "Географія ринку праці України" / Юлія Юріївна Заволока. – Харків, 2008. – 16 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені до програми курсу «Географія ринку праці України» як одного з важливих спецкурсів у циклі дисциплін професійної і практичної підготовки магістрів соціально-економічної географії. Мета: надати методичну допомогу студентам та розвивати навички самостійної роботи при вивченні курсу «Географія ринку праці України». Методичні вказівки розраховані на студентів денного і заочного відділень геолого-географічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Економічна та соціальна географія». Методичні вказівки містять загальні відомості про курс, тематичний план (структуру) курсу, навчальну програму з вимогами до рівнів компетентності студентів, рекомендовану літературу, теми і плани практичних та семінарських занять, питання до модульного контролю, систему оцінювання навчальних досягнень студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2724
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри природничих наук і методик їхнього навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.