Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2518
Назва: Мотивація до занять фітнесом у студентів вищого педагогічного навчального закладу
Інші назви: Fitness training motivation among the students of the pedagogical university
Автори: Миценко, Євген Вікторович
Mytsenko, Ye. V.
Ключові слова: мотивація
активність
фізичне виховання
фітнес
студенти
мотивация
фитнес
физическое воспитание
студенты
активность
motivation
fitness
physical training
students
activity
Дата публікації: 2017
Видавництво: НПУ ім. М.П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Миценко Є. В. Мотивація до занять фітнесом у студентів вищого педагогічного навчального закладу / Євген Вікторович Миценко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Серія № 15. “Науково-педагогічні проблеми фізичної культури /фізична культура і спорт/” : з6. наукових праць / За ред. О. В. Тимошенка. - К. : Вид-во НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2017. - Випуск 4 (85)17. – С. 68-72.
Короткий огляд (реферат): (uk) Мета: виявити мотиви, що впливають на залучення студентів неспеціальних факультетів до занять фізичним вихованням в секційному відділенні фітнесу, визначити значимість кожного з таких мотивів. Матеріали і методи: мотиви, що обумовлюють схильність студентів до занять фізичним вихованням визначались за допомогою двох етапів анкетування, проведеного серед студентів першого та другого курсів неспеціальних факультетів Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка у кількості 64 осіб. Результати: представлена динаміка активності студентів в процесі занять фітнесом. Виявлено основні чинники, що мотивують, а також чинники що заважають студентам займатися в секції фітнесу. Представлені дані про рівень значимості кожного такого чинника. Висновки: виявлено, що три мотиви є основними в процесі прийому рішення про заняття фітнесом для 93% студентів, це - необхідність отримати залік, бажання покращити фізичну форму, поліпшити зовнішній вигляд. Зайнятість іншими навчальними дисциплінами або ж брак часу загалом є основним чинником, що заважає займатися фітнесом для 60% студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2518
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри фізичного виховання і рекреаційно-оздоровчої роботи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.