Основи безпеки в інфраструктурі харчових технологій

Abstract
(uk) В статті проаналізовано вимоги безпеки під час проведення лабораторних та практичних занять під час вивчення дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства та обладнання харчової галузі». Визначено особливості вивчення вимог безпеки у системі професійної підготовки.
(ru) В статье проанализированы требования безопасности при проведении лабораторных и практических занятий при изучении дисциплины «Оборудование заведений ресторанного хозяйства и оборудование пищевой отрасли». Определены особенности изучения требований безопасности в системе профессиональной подготовки.
(en) In the article the safety requirements during laboratory and practical tr aining in the study of the subject «equipment institutions restaurant industry and food processing industry». The features of the study of safety requirements in the system of vocational training.
Description
Keywords
Безпека, харчові технології, інфраструктура, інструктажі, безопасность, пищевые технологи, інфраструктура, инструктажи, safety, food technology, infrastructure, briefings
Citation
Богомаз-Назарова С. М. Основи безпеки в інфраструктурі харчових технологій / Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова, Ольга Василівна Пуляк // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кропивницький : КДПУ ім. В. Винниченка, 2016. – Вип. 10, ч. 2. – С. 96-98.