Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2195
Назва: Особливості вивчення і використання виховних можливостей театрального мистецтва на уроках світової художньої культури та у позакласній роботі в школі
Автори: Куркіна, Сніжана Віталіївна
Ключові слова: мистецтво
театр
духовність
глядацька культура
художньо-естетичне виховання
театрально-творча робота
світова художня культура
Дата публікації: 2010
Видавництво: КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Куркіна С. В. Особливості вивчення і використання виховних можливостей театрального мистецтва на уроках світової художньої культури та у позакласній роботі в школі / Сніжана Віталіївна Куркіна // Наукові записки КДПУ. Серія: Педагогічні науки / ред. кол.: В. В. Радул [та ін.]. - Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2010 - Вип. 91. - С. 120-126.
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): (uk) У статті розглядається специфіка театру як виду мистецтва, обгрунтовуються принципи використання виховного впливу театрального мистецтва на уроках світової художньої культури та у позакласній роботі в школі. Досліджуються особливості проведення театрально-творчої роботи з учнями початкової, середньої школи, старшокласниками.
(ru) В статье рассматривается специфика театра как вида искусства, обосновываются принципы использования воспитательного влияния театрального искусства на уроках мировой художественной культуры и во внеклассной работе в школе. Изучаются особенности проведения театрально-творческой работы с учениками начальной, средней школы, старшеклассниками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2195
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри мистецької освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.