Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2159
Назва: | Особливості функціонування та переклад художньої деталі як засобу створення підтексту (на матеріалі оповідання Дж. Д. Селінджера «І ці вуста, і очі зелені...») |
Автори: | Тарнавська, Марина Миколаївна |
Ключові слова: | підтекст прихований план імпліцитний смисл художня деталь асоціативна сітка переклад адекватність subtext hidden planeartistic detail implicit sense association network translation adequacy |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | КДПУ ім. В. Винниченка |
Бібліографічний опис: | Тарнавська М. М. Особливості функціонування та переклад художньої деталі як засобу створення підтексту (на матеріалі оповідання Дж. Д. Селінджера «І ці вуста, і очі зелені...») / Марина Миколаївна Тарнавська // Наукові записки КДПУ. Серія: Філологічні науки (мовознавство) / ред. О. А. Семенюк [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ, 2011. – Вип. 95, ч 1. – С. 439-443. |
Серія/номер: | Філологічні науки (мовознавство); |
Короткий огляд (реферат): | (uk) У статті розглядається художня деталь як один із ключових засобів створення прихованих смислів художнього твору, аналізуються способи перекладу художньої деталі на матеріалі оповідання Дж. Д. Селінджера «І ці вуста, і очі зелені...». (en) The article deals with the study of functional peculiarities of the artistic detail as one of the key means of the subtext generation of a literary work and the analysis of the ways of its translation based on the story by J. D. Salinger “Pretty Mouth and Green My Eyes”. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2159 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання каф-ри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості функціонування та переклад художньої деталі як засобу створення підтексту (на матеріалі оповідання Дж. Д. Селінджера.pdf | 105,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.