Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2052
Назва: Культура сучасного українського мовлення
Автори: Афанасьєва, Лариса Іванівна
Жигора, Ірина Валеріївна
Ключові слова: культура мовлення
культура сучасного українського мовлення
соціальна педагогіка
практична психологія
Дата публікації: 2013
Видавництво: Авангард
Бібліографічний опис: Афанасьєва Л. І. Культура сучасного українського мовлення : навч.-метод. посіб. для студентів факультету педагогіки та психології / Лариса Іванівна Афанасьєва, Ірина Валеріївна Жигора. – Кіровоград : Авангард, 2013. – 124 с.
Короткий огляд (реферат): (Uk) Посібник складено на основі програми із сучасної української мови і культури мовлення. У ньому подано структуру курсу, теми лекцій, плани практичних занять, список основної та додаткової літератури, завдання для самостійної та аудиторної роботи, тексти для редагування, що забезпечить теоретичну та практичну підготовку студентів із культури сучасного українського мовлення, допоможе в оволодінні відповідним матеріалом при підготовці до практичних занять, екзамену, при організації самостійної роботи.Методичні матеріали спрямовано на допомогу студентам в оволодінні мовними нормами, практичними навичками грамотного усного і писемного мовлення.Видання розраховано на студентів нефілологічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2052
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання каф-ри дошкільної та початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КСУМ_методичка_2013_МАКЕТ.PDF1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.