Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1823
Назва: Особливості організації роботи з навчальними текстами на заняттях з практики усного та писемного мовлення на факультеті іноземних мов
Автори: Токарєва, Тетяна Станіславівна
Ключові слова: навчальний текст
мовний матеріал
усне мовлення
стилістичний аналіз
трансформація тексту
educational text
transformation of the text
language material
speaking
stylistic analysis
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавець Лисенко В. Ф.
Бібліографічний опис: Токарєва Т. С. Особливості організації роботи з навчальними текстами на заняттях з практики усного та писемного мовлення на факультеті іноземних мов / Тетяна Станіславівна Токарєва // Наукові записки КДПУ. Серія: Філологічні науки / ред. кол.: О. А. Семенюк [та ін.]. – Кіровоград : Видавець Лисенко В. Ф., 2016. – Вип. 144. – С. 471-477.
Серія/номер: Філологічні науки (мовознавство);
Короткий огляд (реферат): (uk) Стаття присвячена особливостям роботи з навчальними текстами з огляду на розвиток та удосконалення навичок читання, говоріння та письма на заняттях з практики мови на факультеті іноземних мов педагогічного ВНЗ.
(en) The paper focuses on the pecularities of arrangement of work with educational texts, the latter being viewed as means of the development and mastering reading, speaking and writing comprehension skills at the German Practice lessons of Foreign Language Department in a pedagogical university.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1823
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.