Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1690
Назва: Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях
Інші назви: Дидактические предпосылки использования интеграционных процесов в пищевых технологиях
Автори: Богомаз-Назарова, Сніжана Миколаївна
Ключові слова: інтеграційний процес
товарознавство
харчові технології
взаємодія
зв’язки
интеграционный процесс
товароведение
пищевые технологии
взаимодействие
связи
Дата публікації: 2015
Видавництво: КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Богомаз-Назарова С. М. Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях / Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 11-14.
Серія/номер: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;
Короткий огляд (реферат): (uk) В статті проаналізовано дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях; визначено особливості інтеграційних процесів в курсі «Товарознавство у ресторанному господарстві».
(ru) В статье проанализированы дидактические предпосылки использования интеграционных процессов в пищевых технологиях определены особенности интеграционных процессов в курсе «Товароведение в ресторанном хозяйстве».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1690
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.