Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1690
Назва: | Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях |
Інші назви: | Дидактические предпосылки использования интеграционных процесов в пищевых технологиях |
Автори: | Богомаз-Назарова, Сніжана Миколаївна |
Ключові слова: | інтеграційний процес товарознавство харчові технології взаємодія зв’язки интеграционный процесс товароведение пищевые технологии взаимодействие связи |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | КДПУ ім. В. Винниченка |
Бібліографічний опис: | Богомаз-Назарова С. М. Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях / Сніжана Миколаївна Богомаз-Назарова // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 11-14. |
Серія/номер: | Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти; |
Короткий огляд (реферат): | (uk) В статті проаналізовано дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях; визначено особливості інтеграційних процесів в курсі «Товарознавство у ресторанному господарстві». (ru) В статье проанализированы дидактические предпосылки использования интеграционных процессов в пищевых технологиях определены особенности интеграционных процессов в курсе «Товароведение в ресторанном хозяйстве». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1690 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дидактичні передумови використання інтеграційних процесів в харчових технологіях.pdf | 68,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.