Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1655
Назва: Інноваційні засоби у викладанні харчових технологій
Інші назви: Инновационные средства в преподавании пищевых технологий
Автори: Царенко, Ірина Леонтіївна
Царенко, Ирина Леонтьевна
Ключові слова: харчові технології
система підготовки студентів
педагогічне проектування
інтелект-карта
пищевые технологии
система подготовки студентов
педагогическое проектирование
интеллект-карта
Дата публікації: 2015
Видавництво: КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Царенко І. Л. Інноваційні засоби у викладанні харчових технологій / Ірина Леонтіївна Царенко // Наукові записки КДПУ. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти / ред. кол.: С. П. Величко [та ін.]. – Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – Вип. 8, ч 4. – C. 121-127.
Серія/номер: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;
Короткий огляд (реферат): (uk) Стаття присвячена вдосконаленню методики викладання харчових технологій (ХТ) у вищому навчальному закладі (ВНЗ). З цією метою пропонується використати дидактичні можливості інноваційних засобів навчання, зокрема інтелект-карт (ІК), які створюються на основі інтернет-додатку Mind42. На основі аналізу літератури, узагальнення педагогічного досвіду та результатів експериментальної роботи розроблені методичні рекомендації до використання ІК. Результати апробації переконують в доцільності їх упровадження у навчальний процес з інших професійно-орієнтованих дисциплін. Подальші дослідження слід спрямувати на визначення меж поєднання традиційних та інноваційних засобів, які сприятимуть формуванню професійної майстерності студентів.
(ru) Статья посвящена совершенствованию методики преподавания в вузе пищевых технологий. С этой целью предлагается использовать дидактические возможности интеллект-карт, которые создаются на основе интернет-приложения Mind42. На основе анализа литературы и данных экспериментальной работы созданы методические рекомендации. Результаты апробации убеждают в целесообразности их использования при изучении профессионально-ориентированных дисциплин. Дальнейшие исследования следует направить на определение границ сочетания традиционных и инновационных средств обучения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1655
Розташовується у зібраннях:Наукові видання каф-ри технологічної та професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні засоби у викладанні харчових технологій.pdf149,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.