Диференційований підхід до організації навчально-виховного процесу в гімназіях та реальних училищах у центральному регіоні україни (друга половина ХІХ - початку ХХ ст.)

Abstract
(uk) У статті здійснено порівняльно-ретроспективний аналіз типів середніх навчальних закладів у центральному регіоні й розкрито диференційований підхід до навчання в гімназіях і реальних училищах у центральному регіоні кінця України в другій половині XIX –на початку XX ст.
(ru) В статье осуществлен сравнительно-ретроспективный анализ типов средних учебных заведений и раскрыт дифференцированный подход к обучению в гимназическом и реальном образовании в центральном регионе Украины во второй половине XIX –в начале XX в.
Description
Keywords
навчально-виховний процес, центральний регіон, реальні училища, гімназійна освіта, диференційований підхід
Citation
Філоненко О. В. Диференційований підхід до організації навчально-виховного процесу в гімназіях та реальних училищах у центральному регіоні україни (друга половина ХІХ - початку ХХ ст.) / Оксана Володимирівна Філоненко // Наукові записки КДПУ. Серія: Педагогічні науки / ред. кол.: В. В. Радул [та ін.]. - Кіровоград : КДПУ ім. В. Винниченка, 2011. - Вип. 101 – C. 341-351.